Landlig turisme i Huesca.

Landlig hus Los Arcos de Barasona.

Denne villaen i La Puebla de Castro er perfekt for 22 personer. Den tilbyr 7 soverom, privat svømmebasseng åpent fra 01 juni til 31 august, en inngjerdet hage og Wi-Fi. Stuen er det perfekte stedet for å slappe av etter en dag full av eventyr. Len deg tilbake i sofaen og kos deg med en god bok foran peisen eller benytt deg av fasilitetene, blandt annet Wi-Fi.

Kjøkkenet er utstyrt med alt som trengs for å lage et godt måltid. Nyt maten ved middagsbordet, hvor det er plass til 20 personer eller ute i hagen, på terrassen eller på balkongen og nyt utsikten utover svømmebassenget og fjellene. Villaen har 7 komfortable soverom, 1 med en dobbelseng, 1 med en dobbelseng og en køyeseng og et privat baderom med dusj, 1 med 2 enkeltsenger og en dobbelseng og et privat baderom med dusj, 2 med en dobbelseng og et privat baderom med dusj, 1 med en dobbelseng og en køyeseng og 1 med 4 enkeltsenger. Badet er utstyrt med dusj og toalett.

Villaen er utstyrt med klimaanlegg, vaskemaskin, tørketrommel, strykejern og sentralvarme. Vær oppmerksom på at rengjøring, håndklær, sengetøy og turistskatt er innkludert i prisen. Parkering er tilgjengelig like ved. Røyking er tillatt. Husdyr er tillatt. Fester er tillatt. The owner lives near the property.